Vegan thuisdiner

1560-dinerbox-1-1.jpeg

“Zeer enthousiast! Na weken afzien in Coronatijd, gingen wij dit weekend thuis uit eten. We hebben heerlijk gegeten en wat een fantastisch concept, magisch! Dank jullie wel daarvoor.”

Dit bericht ontvingen afgelopen weekend van Anita. Bij het lezen van het woord ‘magisch’ kregen wij echt wel even kippenvel. Het is een prachtige omschrijving van het gevoel dat wij met het thuisdiner wilden bereiken. Wat een mooi compliment, bedankt Anita.

We zijn nu 3 weken verder en onze afhaalservice wordt steeds iets uitgebreider. Zo kun je niet alleen een compleet thuisdiner bestellen, maar ook losse gerechten, zoals de rundercarpaccio en de pokébowl.

Een grote wens was ook de ontwikkeling van een compleet vegan thuisdiner. Dat heeft iets langer geduurd, maar daarom zijn wij extra trots dat je deze vanaf nu ook bij ons kunt bestellen.

We maken alle thuisdiners in beperkte mate, zodat we zo weinig mogelijk verlies van ingrediënten hebben. Bestel jouw 1560 thuisdiner dus op tijd. Ook kun je deze week een high tea of ander thuisgerecht voor Hemelvaartsdag bestellen.

Dank je wel voor jouw support!

Liefs, 
Team 1560

Meer nieuws

Meer nieuws