LUNCH

BROOD

Pastrami

Huisgemaakte pastrami met Gruyèrekaas, little gem, augurk en mayonaise met Dijonmosterd € 13,50

Pompoen*

Geroosterde pompoencrème, radijs, waterkers, gefrituurde pompoenpitten, crumble van macadamia € 11,50

Makreel

Salade van gerookte makreel, Granny Smith, gepekelde komkommer, mayonaise van mierikswortel en daikon cress € 13,50

Kalfsragout

Baba ganoush, krokante kippenhuid, sla, Romero kaas en munt € 16,00

Rundvleeskroketten van de Bourgondiër

Twee kroketten op landbrood met mosterd geserveerd met een komkommersalade € 11,50

Hollandse garnalenkroketten

Twee kroketten op landbrood met chilimayonaise geserveerd met een komkommersalade € 14,50

 

CROQUE

Madame

Ham, Emmentaler kaas, spiegelei, Mornaysaus en bieslook geserveerd met een groentesalade € 12,00

Monsieur

Ham, Emmentaler kaas, Mornaysaus en bieslook geserveerd met een groentesalade € 11,50

 

SOEP

Soep van de dag

Soep van de dag geserveerd met brood van Menno en boter € 10,50

 

SALADE

Caesar salade

Caesar salade met kippendij, Romaine sla, Parmezaanse kaas, croutons, ei en ansjovisdressing € 15,50 

Burrata salade*

Salade met burrata, romescodressing, gekonfijte tomaat, little gem, geroosterde cashewnoten € 16,50

 

EIEREN

Eggs Benedict zalm

Twee gepocheerde eieren met Hollandaisesaus, briochebrood, little gem en gerookte zalm € 16,50

Eggs Benedict avocado*

Twee gepocheerde eieren met Hollandaisesaus, briochebrood, little gem en avocado € 14,50

 

KLASSIEKERS

Sliptong a la Meunière

Twee of drie sliptongen met peterselie, citroen, Hollandaise saus en frites € 24,00 / € 29,00

Steak tartaar 1560

Met de handgesneden tartaar met umami-vinaigrette, crème van eidooier, aardappelkaantjes, peterselie, bieslook, sjalot en daikon cress geserveerd met frites € 21,50

Dubbeldoelkoe

Flat iron biefstuk van de dubbeldoelkoe met Bordelaisesaus, beenmergkaantjes, pommes Anna, aardappelmousseline, krokante aardappel, lamsoor, gekonfijte tomaat en huisgemaakte brioche € 31,50

 

CARTE BLANCHE

Laat je verrassen door ons keukenteam met een speciaalmenu. Kies voor twee of drie gangen€ 29,50 / € 37,50 (donderdag t/m zondag)

    DINER

    OESTER

    Oester van de dag (per stuk)

    Met citroen en rodewijn-sjalotvinaigrette € 4,50

    Oesters van de dag (half dozijn)

    Met citroen en rodewijn-sjalotvinaigrette € 26,00

    Oesters in het seizoen (vier stuks)

    Vier verschillende bereidingen aan de hand van het seizoen € 22,50

     

    ENTREE

    Koolrabi *

    Gepofte koolrabitartaar met umami-vinaigrette, crème van eidooier, aardappelkaantjes, peterselie, bieslook, sjalot en daikon cress € 14,50

    Tomaat *

    Verschillende gekonfijte tomatensoorten met gefermenteerde tomatenbouillon, cremeux van miso, sesam tuilles, zoetzure radijs, gepekelde citroen en een mousse van geitenkaas en amandel € 13,00

    Harder

    Mousse van gerookte harderbuik en mierikswortel, tartaar van harder, heldere bouillon van harder met kombu, aardappelkaantjes, shiso, Granny Smith en komkommer € 14,00

    Gepocheerde Forel

    Gepocheerde rouleau van forel met lichtwarme beurre blanc van Oost-Indische kers en radijs, schuim van pompoen piccalilly, geroosterde pompoencrème en gefrituurde pompoenpitten € 14,50

    Steak tartaar 1560

    Met de handgesneden tartaar met umamivinaigrette, crème van eidooier, aardappelkaantjes, peterselie, bieslook, sjalot en daikon cress € 16,50

     

    PLATS PRINCIPAUX

    Linzen *

    Harira crème, savooie kool, Rieslingsaus, geroosterde spruitjes met vadouvan karamel, blatjang, gebrande prei en crostini € 25,50

    Tortellini *

    Huisgemaakte tortellini gevuld met ui, karwijzaad en IJsselsteinse Romerokaas, cantharellen, cepes saus, wilde spinazie en gefrituurde savooikool € 25,50

    Rog

    Rouleau van rog met Rieslingsaus, mosselen, geroosterde spruitjes met vadouvan-karamel, blatjang, crostini, gebrande prei en preicrème € 29,50

    Kalf en rivierkreeft

    Kalfswang en gebakken kalfszwezerik met bisque van rivierkreeft, krokant van kippenhuid, aubergine- kardemomschuim, baba ganoush en carré gesneden knolselderij en wortel € 28,50

    Dubbeldoelkoe

    Flat iron biefstuk van de dubbeldoelkoe met Bordelaisesaus, beenmergkaantjes, pommes Anna, aardappelmousseline, krokante aardappel, lamsoor, gekonfijte tomaat en huisgemaakte brioche € 31,50

     

    GARNITURE

    Briochebrood

    Huisgemaakt briochebrood met boter en kippenhuid € 5,50

    Brood van Menno

    Met boter en tijm-olijfolie € 6,00

    Franse frites

    Dikke Franse frieten met mayonaise € 5,50

    Beignets

    Gefrituurde beignets van knolselderij met harissa € 8,50

    Groentesalade

    Salade van seizoen groenten € 6,00

     

    CARTE BLANCHE

    Laat je verrassen door de creativiteit van ons keukenteam. Geniet van unieke gerechten buiten de kaart om € 75,00 p.p.

     

      DESSERT

      Pavlova Belle Hélène

      Pavlova van stoofpeer, gelei van kweepeer, verveine-kweepeermousse, suikerkrokant, compote stoofpeer, rooibos-vanille ijs en witte chocoladejus € 13,50 

      Mille-feuille

      Bladerdeegkrokant met karamel, crème patissière met IJsselsteinse honing, karnemelksaus, krokant duizendblad en duindoornsorbet € 12,50

      Scroppino

      Citroensorbet, cava en vodka € 8,50

      Kaas

      Vier verschillende kazen met garnituur € 16,50

       

      FRIANDISES

      Madeleine

      Vier madeleines waarvan twee met pistache ganache en ruby chocolade en twee naturel € 11,50

      Bonbons

      Bonbons gemaakt door Zucotto € 5,00 

      Koffie compleet

      Friandise plankje van drie verschillende friandises en koffie naar keuze € 12,50