Leerplaatsen voor horecamedewerkers in spé

brasserie-1560-ijsselstein-lunch.jpg

Wij vinden het leuk om ervaringen en kennis van het vak over te brengen op een nieuwe generatie. Ook willen wij onszelf blijven ontwikkelen en zijn wij voortdurend opzoek naar nieuwe input van informatie uit de branche. Daarom werken wij graag samen met leerlingen. Voor het leerjaar 2022-2023 hebben wij nieuwe leerplaatsen beschikbaar!

 

Leerplaatsen (BBL)

Gastheer/gastvrouw (niveau 2)
Zelfstandigwerkend gastheer/gastvrouw (niveau 3)
Kok (niveau 2)
Zelfstandigwerkend kok (niveau 3)
Leidinggevende keuken (niveau 4)

 

Werken bij Brasserie 1560 in IJsselstein

Brasserie 1560 is een gezellige stek in het centrum van IJsselstein. Wij serveren lunch en diner, maar ook kan men bij ons terecht voor een gezellige borrel met vrienden of collega’s. Boven de brasserie is er een zaal waar wij zo af en toe feesten en partijen organiseren en op het plein voor de brasserie hebben wij een terras. 

De bedieningsbrigade bestaat uit een assistent-bedrijfsleider (fulltime) en 3 bedieningsmedewerkers (parttime en fulltime). De keukenbrigade bestaat uit een chef, souschef en zelfstandig werkend kok. Deze teams worden versterkt door scholieren die naast hun studie wat willen bijverdienen en een passie voor de horeca hebben. Bovendien hebben wij werkplekken beschikbaar gesteld voor een cliënt van Abrona en voor een vrijwilligster die graag nog haar handen uit de mouwen steekt.

 

Wat doet een leerling?

Leerlingen bieden wij een opstap en de mogelijkheid om de arbeidsmarkt te verkennen. In de eerste fase van het leerjaar zal er veel aandacht besteed worden aan kennisoverdracht door middel van oefenopdrachten. De opdrachten worden aan de hand van het BPV boek door de leerling ingevuld. De leermeester waakt over de planning en zal daar waar nodig bijsturen. Regelmatig worden de taken getoetst en in de laatste fase van het leerjaar zal de leerling de opdrachten (taken) zelfstandig kunnen uitvoeren. Een BBL leerling keuken werkt 4 dagen per week (gemiddeld 32 uur) en gaat 1 dag per week naar school. De leerling werkt mee in een rooster van dinsdag tot en met zondag.

 

Dit maakt jou de perfecte leerling bij Brasserie 1560

 • Je bent nieuwsgierig en hebt zin om te leren;
 • Je kunt situaties positief beïnvloeden;
 • Je bent flexibel ingesteld en hebt graag wat over voor collega's;
 • Je werkt graag in de avonduren en de weekenden.

 

Dit krijg je als je bij ons als leerling aan de slag gaat

 • Een salaris met vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Een fijne werksfeer en een leuk team;
 • Ruimte voor creatieve ideeën.

 

En er is meer

 • Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag is Brasserie 1560 gesloten en ben jij vrij;
 • Je deelt mee in de fooi;
 • Je krijgt een unieke werkplek in een rijksmonument in het centrum van IJsselstein;
 • Wij houden van lekker eten, dus ook tijdens de pauze!

 

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze oproep? Laat het ons weten. Stel jezelf voor door een mail met CV te sturen naar: info@brasserie1560.nl. Je kunt je mail richten aan Wouter Vermaat.

Meer nieuws

Meer nieuws