Wij vinden het leuk om ervaringen en kennis van het vak over te brengen op een nieuwe generatie. Ook willen wij onszelf blijven ontwikkelen en zijn wij voortdurend opzoek naar nieuwe input van informatie uit de branche. Daarom werken wij graag samen met leerlingen. Voor het leerjaar 2022-2023 hebben wij nieuwe leerplaatsen beschikbaar!
Gastheer/gastvrouw (niveau 2)
Zelfstandigwerkend gastheer/gastvrouw (niveau 3)
Kok (niveau 2)
Zelfstandigwerkend kok (niveau 3)
Leidinggevende keuken (niveau 4)
Brasserie 1560 is een gezellige stek in het centrum van IJsselstein. Wij serveren lunch en diner, maar ook kan men bij ons terecht voor een gezellige borrel met vrienden of collega’s. Boven de brasserie is er een zaal waar wij zo af en toe feesten en partijen organiseren en op het plein voor de brasserie hebben wij een terras.
De bedieningsbrigade bestaat uit een assistent-bedrijfsleider (fulltime) en 3 bedieningsmedewerkers (parttime en fulltime). De keukenbrigade bestaat uit een chef, souschef en zelfstandig werkend kok. Deze teams worden versterkt door scholieren die naast hun studie wat willen bijverdienen en een passie voor de horeca hebben. Bovendien hebben wij werkplekken beschikbaar gesteld voor een cliënt van Abrona en voor een vrijwilligster die graag nog haar handen uit de mouwen steekt.
Leerlingen bieden wij een opstap en de mogelijkheid om de arbeidsmarkt te verkennen. In de eerste fase van het leerjaar zal er veel aandacht besteed worden aan kennisoverdracht door middel van oefenopdrachten. De opdrachten worden aan de hand van het BPV boek door de leerling ingevuld. De leermeester waakt over de planning en zal daar waar nodig bijsturen. Regelmatig worden de taken getoetst en in de laatste fase van het leerjaar zal de leerling de opdrachten (taken) zelfstandig kunnen uitvoeren. Een BBL leerling keuken werkt 4 dagen per week (gemiddeld 32 uur) en gaat 1 dag per week naar school. De leerling werkt mee in een rooster van dinsdag tot en met zondag.
Word jij enthousiast van deze oproep? Laat het ons weten. Stel jezelf voor door een mail met CV te sturen naar: jan@brasserie1560.nl. Je kunt je mail richten aan Jan de Graauw.