De brasserie gaat weer open

brasserie-1560-ijsselstein-bar.jpg

Gisteravond openden wij ons reserveringssysteem voor de reserveringen per 1 juni. We zijn een klein beetje nerveus voor wat komen gaat. Nieuwe regels, nieuwe werkprocessen, het houdt ons dag en nacht (ja echt) bezig.

Inmiddels hebben wij het horecaprotocol ontvangen en weten wij waar wij rekening mee moeten houden. Ook voor onze gasten zijn er aanpassingen. Zo kun je vanaf 1 juni met maximaal 2 personen aan tafel plaatsnemen. Vanaf 3 personen kun je alleen met elkaar aan tafel als je ook samen onder één dak woont.

Verder is vooraf reserveren verplicht geworden voor een lunch of diner in onze brasserie. Door de beperkte bezetting in de brasserie (maximaal 30 personen) maken wij gebruik van tijdsloten. Door meerdere tijdsloten te gebruiken, hopen wij meerdere gasten blij te maken met een bezoek aan onze brasserie. Voor het terras hoef je niet te reserveren.

Wil je alle maatregelen weten? We hebben alles hier op een rijtje gezet.

Het is een spannende tijd voor iedereen. Toch proberen wij jouw bezoek aan onze brasserie op een veilige en gastvrije manier te laten verlopen. Hartelijk dank voor jouw begrip.

Liefs,
Team 1560

Ps: met onze afhaalservice gaan we door!

Meer nieuws

Meer nieuws