Arrangementen

Een high tea of high wine is te reserveren tot 1 dag van tevoren. Een high tea kun je vanaf 2 personen tot 17.00 uur bij ons nuttigen, de high wine kun je nuttigen tot 21.30 uur. Afhankelijk van de drukte in het restaurant tijdens het diner wordt deze in principe in het bargedeelte gereserveerd.

High tea

€23,50 p.p.

Kannetje thee met zoete hapjes, zoals; brownie, appeltaart, bonbons van Chocolaterie Zuccutto en scones met Engelse clotted cream en jam. Luxe sandwiches met diverse soorten beleg en een kommetje soep. De high tea wordt in 3 gangen geserveerd.

High tea chique de friemel

€28,00 p.p.

Kannetje thee met zoete hapjes, zoals; brownie, appeltaart, bonbons van Chocolaterie Zuccutto en scones met Engelse clotted cream en jam. Luxe sandwiches met diverse soorten beleg en een kommetje soep. De high tea wordt in 3 gangen geserveerd en om de high tea extra feestelijk te maken, serveren wij een mooi glas Cava.

Borrelen met wijn

€16,75 p.p.

Twee glaasjes huiswijn (rood, rosé of wit) p.p. met borrelplankje: charcuterie, kaas, cornichons, gerookte amandelen, klein bittergarnituur en brood met smeersels.

High wine de luxe

€28,50 p.p.

Ontvangst met een mooi glas Cava en kleine versnaperingen. Vervolgens serveren wij een 2-gangen proeverij met per gang twee mini gerechtjes en één bijpassende wijn. De gerechtjes zijn een afgeleide van onze menukaart en kunnen per seizoen wisselen.