Arrangementen

Een high tea of high wine is te reserveren tot 1 dag van tevoren. Een high tea kun je vanaf 2 personen tot 17.00 uur bij ons nuttigen, de high wine kun je nuttigen tot 21.30 uur. Afhankelijk van de drukte in het restaurant tijdens het diner wordt deze in principe in het bargedeelte gereserveerd.

High tea

€23,50 p.p.

Kannetje thee met zoete hapjes, zoals; brownie, worteltjestaart, bonbons van Chocolaterie Zuccutto en scones met Engelse clotted cream en jam. Luxe sandwiches met diverse soorten beleg en een warm, hartig hapje.

High tea chique de friemel

€28,00 p.p.

Kannetje thee met zoete hapjes, zoals; brownie, worteltjestaart, bonbons van Chocolaterie Zuccutto en scones met Engelse clotted cream en jam. Luxe sandwiches met diverse soorten beleg en een warm, hartig hapje. Om de high tea extra feestelijk te maken, serveren wij bij deze high tea een mooi glas Cava.

High wine

€16,75 p.p.

Twee glaasjes huiswijn (rood, rosé of wit) p.p. met borrelplankje: Coppa di Parma ham, blokjes kaas, olijven, gerookte amandelen, klein bittergarnituur en brood met smeersels.

High wine super de luxe

€28,50 p.p.

Ontvangst met een mooi glas Cava en kleine versnaperingen, zoals; Coppa di Parma ham, olijven en gerookte amandelen. Vervolgens serveren wij een 2-gangen proeverij met per gang twee mini gerechtjes en één bijpassende wijn. De gerechtjes zijn een afgeleide van onze menukaart en kunnen per seizoen wisselen.