Win een 1560 thuisdiner voor twee

470b6b66-86a5-442e-941c-211a0039eb2a-1-201-a.jpeg

Morgen (her)openen wij de deuren van Brasserie 1560. Wat is het super spannend! Sinds 15 maart mochten wij geen gasten meer ontvangen i.v.m. de coronamaatregelen en leefden wij in een onwerkelijke situatie. We hebben gehuild, gerelativeerd, geleerd, opgeruimd, geklust, schoongemaakt en uiteindelijk een succesvolle afhaalservice opgericht. Het was met recht een bijzondere tijd. 

Nu kijken wij ontzettend uit naar morgen. De brasserie is voorbereid op de nieuwe situatie. Door de 1,5 meter regel zal de horeca er deze zomer anders uit zien dan vorig jaar, maar we geloven dat we onze gasten met de beperkende maatregelen veilig en gastvrij kunnen ontvangen. Wij gaan ervoor!

Meer dan ooit beseffen wij hoe leuk de binnenstad van IJsselstein is door de combinatie van de vele boetiekjes en horeca. Daarom plaatsten wij een tafel in de winkel van TOON. TOF! dekte de tafel met mooi serviesgoed en samen bedachten wij een leuke winactie: win een 1560 thuis diner voor twee. 

HOE WERKT HET:
Like de pagina’s van TOON MEN and Women Wear en TOF! en laat op de pagina van Brasserie 1560 een leuk/lief/aanmoedigend berichtje voor ons achter. Eind juni maken wij de winnaar bekend. 

Blij met jouw support!

Liefs, 
Team 1560

ps: met onze afhaalservice gaan wij door! Benieuwd naar het 1560 thuisdiner? Bekijk hier het menu.

Meer nieuws

Meer nieuws