Persconferentie

brasserie-1560-ijsselstein-souterrain.jpg

Zaten jullie net zoals wij aan de buis gekluisterd voor de persconferentie gisteravond? Het hoge woord is eruit. Kappers en mensen met soortgelijke contactberoepen mogen volgende week weer aan de slag. Als dat allemaal goed gaat, mag de horeca per 1 juni ook weer open. Wel met beperkingen en maatregelen, maar hey, ons hoor je even niet klagen!

De zomer komt eraan en wij kunnen niet wachten om eindelijk het terras weer buiten te zetten. Laten we duimen dat iedereen zich goed aan alle regels houdt en dat we vanaf 1 juni weer op het terras kunnen zitten.

Er zijn nog veel onzekerheden en onduidelijkheden. Ook zullen wij door alle maatregelen onze bedrijfsvoering moeten aanpassen. Wij nemen hiervoor de tijd en zullen daarom nog even geen reserveringen aannemen. Zodra dat mogelijk is, zullen wij dat hier groots aankondigen, zeker weten!

Thuis uit eten
Ondertussen kun je wel thuis uit eten! Vorige week zijn wij met onze afhaalservice gestart en wat hebben we onwijs veel leuke reacties gehad. Inmiddels hebben we ook wat losse gerechten aan onze afhaalservice toegevoegd, zoals de rundercarpaccio en de (vegan) pokébowl.

Liefs,
Team 1560

Meer nieuws

Meer nieuws