Lekker eten en drinken
in IJsselstein

Menukaart Reserveren

Lekker eten en drinken

In het souterrain van het eeuwenoude raadhuis van IJsselstein is Brasserie 1560 gevestigd. Bij ons kun je genieten van een diner of een lekkere lunch. Of je nou van vlees, vis, vegetarisch of veganistisch houdt: op onze lunch- en dinerkaart vind je diverse mooie gerechten. Bij ons kun je rekenen op vertrouwde specialiteiten en met onze wisselende specials maken wij je graag blij met een verrassend gerecht.

menukaart.jpg

Terras

...........

Bij mooi weer hebben wij een terras op het plein voor het oude stadhuis van IJsselstein. Hier kun je heerlijk vertoeven onder een grote parasol of juist lekker in het zonnetje.

Reserveren voor het terras is niet mogelijk, maar kom gewoon aanwaaien, meestal is er (snel) een plekje voor je vrij.


Een high tea voor
een geslaagd feestje

...........

Iets te vieren? Dat is extra leuk onder het genot van een high tea. Wij organiseren een high-tea-for-two of voor groepen. Een high tea is leuk om lekker te genieten met je familie, vriendinnen of collega's. De tafel wordt gezellig opgemaakt met kleurrijke theepotten en vele lekkernijen.

Bekijk onze arrangementen

Zaal voor groepen
vanaf 40 personen

...........

Zoek je een ruimte voor een gezelschap? Brasserie 1560 heeft de mogelijkheid de burgerzaal van het raadhuis te reserveren voor o.a. diners met grote groepen, recepties, bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen etc. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact